Mandag d. 22/6

I dag har vi fokuseret på fire dele; 0) fandt en fejlkilde ved IR-sensoren 1) at få færdiggjort produktet og 2) rapporten 3) påbegyndte på kommerciel videopræsentation af produktet

0)

Dispenseren var blevet samlet i lørdags, hvor produktet fungerede efter hensigtem. Men da vi mødte ind i morges kørte dispenseren desværre ikke helt efter hensigten. Hver gang vi satte alarmen i gang, begyndte dispenseren straks at køre, som om IR-sensoren allerede havde registreret en hånd. Søgen efter fejlen ledte frem til at i et alt for lyst rum, bliver IR-sensoren påvirket således at den returnerer samme værdi, som hvis den registrerede en hånd. Hvis vi blokerede en smule af lysindfaldet på selve IR-sensoren duede dispenseren, som planlagt.

Da vi er så langt henne i processen nu, kan det ikke nås at få erstattet denne IR-sensor. Derfor betragtes det at IR-sensoren er en lille fejlkilde ved vores produkt, da vi selvfølgelig gerne vil have at dispenseren skal kunne stå i et rum uafhængigt af, hvor lyst det er i rummet. Derfor skal der til evt. videre arbejde med Dropup kigges på en IR-sensor, hvor det udsendte infarøde lys er mere koncentreret. Herved skal det undgås at det infarøde lys reflekteres af det hvide akryl.

1)

Vedrørende færdiggørelsen af produktet har fået samlet vækkeuret. Det skjold vi havde printet ude på DTU i Ballerup var ikke printet med ABS, hvorfor vi valgte som det første at sætte et print over nok engang på 3D-printerne i Skylab. Vi fik skiftet nogle af stikkene faststat til Arduino’en fordi de sad al for løst, hvorfor vi var derfor for at de kunne falde ud selv når konstruktionen var samlet. Det fine hønsenet blev tilføjet til siderne, så vækkeurets højtalere har et flot look.

Featured image

Mens nogle havde arbejdet med ovenstående kiggede andre på de ekstra detaljer til produktet såsom en samlet boks til produktet og information omkring hvilken adapter, der kan anvendes til dispenseren.

Featured imageFeatured image

Til boksen blev der lavet en brugermanual, hvor information omkring produktet er givet, hvordan det anbefales at bruges osv.

Endvidere blev der foretaget små rettelser i koden til vækkeuret for at se om det kunne lykkedes at opnå en renere klang fra Piezo buzzerne, og at melodien for hver genindspilning stiger/falder en oktav.

2)

Alle har løbende gennem dagen været inde flere på google drev og tilføje eller kommentere dele af rapporten, så der konstant har været friske og opmærksomme øjne. Vi tog det valg at lade folk rette i sætninger, hvis de synes de var kludret. Hvis sætninger var uforståelige skulle de kommenteres, så der kunne blive snakket om, hvad der var ment med sætningen.

3)

Til kommercielle videopræsentation startede vi med at gøre os nogle tanker omkring hvordan denne skulle udformes. Vi havde i gruppen en generel ide om, at den gerne skulle kunne anvendes som en Kickstarter-video. Da plottet var tænkt igennem begyndte vi at skyde optagelser. Endvidere blev det aftalt, at Mathias fra gruppen havde en behagelig dyb stemme og ikke mindst flot engelsk udtale, hvorfor han selvfølgelig skulle være ham, der i videoen lægger stemme til. Vi skrev derfor en tekst, som han til efterfølgende dag skulle have indtalt. Hvad videoen kommer til at handle om bliver en cliffhanger !! 😉 Og selvom videoen bliver færdig i morgen, bliver den først offentlig delt, når projektet er færdigt…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s