Ny forside, optimering af lys og sikring af flapper

Som nævnt i et tidligere post, har vi implementeret en række dioder over flapperne, som har til hensigt at lyse kortene op på bestemte tider af døgnet. I skrivende stund overvejes det stadig, om vi skal have dem til at signalere forskellige ting – fx at lade dem blinke, når den er i færd med at nulstille og/eller hente data fra wunderground. I går fik vi lysene placeret noget mere hensigtsmæssigt og fastgjort dem med lim i stedet for gaffatape. De er desuden isoleret, så vi undgår at de kortslutter.

Dioder fastgøres til top

Det var også i dag, vi fik skåret en ny forside. Desværre lykkedes det os ikke at skaffe 3 mm. mdf-plade, men vi er selv godt tilfredse med det nye, hvide look. Vi havde i går skaffet et hængsel, som vi ville implementere på forsiden for at gøre det muligt at tilgå de indre dele. I stedet for dette har vi dog valgt at bruge magneter, så forsiden let kan klikkes af og på. Disse blev implmenteret i dag.

Magneter holder forsiden på plads

Vi havde ved tidligere tests observeret, at højre sides flapper blokerede for rotation af højre motor, hvis de sad for langt ud mod denne (et resultat af, at de ikke har været tilpasset aksellængden optimalt, og at pappet er begyndt at bukke, muligvis pga. fugt). Derfor indbyggede vi en sikring, så de holdes helt ude i den anden side

Sikring af flapper, så produktet holder længere
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s