Gruppens befrielsesbudskab -> Creo skaber overblik

På denne historiske dag, hvor radiospeaker Johannes G. Sørensen for 70 år siden meddelte, at de tyske tropper i Danmark havde overgivet sig, har vi brugt dagen på at lave måltegninger til CAD samt printe de sidste vejrikoner ud på etikette-papiret. Vi skar alt det indvendige ud af tallene og gradetegnene med en hobbykniv.

Desuden lavede vi en liste til programmeringen som skal gøre det nemmere at få flapperne til at passe med switch-case og den hentede data.

Featured image

Vedrørende Arduino-koden har vi for at overskueliggøre vores kode har vi i dag lagt funktionerne ud i andre filer. Derudover fik vi programmeret koden så den nu giver vejrdata en time frem i tiden.

På billede forneden ses et række af de beregninger og overvejelser vi har gjort os i forbindelse med målsætning af konstruktionen. Overvejelser i forhold til boksens dimensioner og den indre arktitektur, dvs. opsætningen af mekaniske og stationære elementer, som fx motor, tandhjul, aksler og kort til vejrsymboler og grader. I forbindelse med design af boks, har vi valgt, at runde hjørnerne af boksen, hvilket har krævet, at vi har måtte tage højde for bukketillæg ifm. målsætning af denne.

Featured image

Idet vi har haft en masse idéer omkring mekanikkens opbygning på både papir og i illustrator, var det besværligt at danne sig et overblik over hvordan tingene passede sammen -> derfor begyndte vi på at lave en CAD-model af vejrstationen. Først tegnede vi alle de komponenter som skulle indgå i vores design. Derefter de blev samlet i en assambly.

Vi indså hurtigt at det var en god idé at samle alle de tanker vi havde gjort i CREO, da vi løbende opdagede småfejl som kunne have kostet os meget tid at rette op på længere inde i processen. Denne CAD-model er også et redskab til at sikre at der er plads til alle komponenter i vores ydrehus.

11296513_10200438373559738_388302217_o

Advertisements

One thought on “Gruppens befrielsesbudskab -> Creo skaber overblik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s