Vejrudikoner udformes og photo interrupter integreres

Vi arbejdede i Photoshop og Illustrator og lavede dokumenter med tal, gradetegn og vejrikoner (vektoriserede), som skulle bruges til flapperne. Her var der fokus på at få det hele til at fylde mindst muligt, så der ikke skulle bruges på mange styks etikette-papir.

Featured image

Da det var besluttet, hvilke vejrtyper, der skulle med, printede vi det hele på etikette-papir. Dette begyndte vi at klippe ud, men det var et større arbejde, så det fortsatte over weekenden.

Featured image

Yderligere har vi idag kigget på fundet ud af hvordan en photo interrupter tilkobles Arduinoen og herefter integreret to photo interrupters som en del af koden. De to photo interrupters skal bruges til nulstilling af de to DC stepper motorer, der flipper flapperne. I og med at motorer har en lille fejl, kan vi ikke antage at det specifikke steps position (eks. step 50) efter 50000 rotationer vil have samme placering, selvom den har samme specifikke step. Derfor integreres en photo interrupter, som motorens position nulstilles hver rotation – således undgår vi fejlen.

I nedenstående billede ses overvejelser omkring integreringen af en photo interrupter samt udregninger omkring den nødvendige modstands størrelse.

Featured image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s